2023 Katılımcı Listesi - Asansör İstanbul
15-18 MAYIS 2025, TÜYAP BÜYÜKÇEKMECE FUAR MERKEZİ, İSTANBUL

2023 Katılımcı Listesi

  • AKIŞ KABLO SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    AKIŞ KABLO SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    3 HALL | B-30

    Firmamız 2011 yılından bu yana başta asansör sektörü olmak üzere birçok sektöre kablo sistemleri üretmektedir. Ürün gruplarımız; yassı fleksible kablolar, aleve dayanıklı kablolar, halojensiz kablolar, haberleşme, sinyal kabloları ile enerji ve tesisat, enkoder, pur spiral ve otomotiv kablolarından oluşmaktadır. TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemine sahip olan firmamız, kendi laboratuarlarında Avrupa standartlarının gerektirdiği tüm testleri yapabilmektedir. Ayrıca TSE, TSE HAR Uygunluk Belgesi gereği periyodik olarak bağımsız ve akredite kuruluşlar tarafından sürekli denetimlere tabidir. Tasarım ve Ar-Ge çalışmalarına büyük önem veren firmamıza ait 9 adet Endüstriyel Tasarım ve 1 adet Patent Tescil Belgesi vardır.

  • AKİŞ HİDROLİK ASANSÖR VE KALDIRMA ARAÇLARI SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    AKİŞ HİDROLİK ASANSÖR VE KALDIRMA ARAÇLARI SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    4 HALL | C-30

    şletmemiz 1949 yılında Akiş Torna olarak, torna tesviye ve makina onarımı ile faaliyetine başlamıştır. 1985 yılında imalatına başlamış olduğu oto-servis ekipmanları ile Türkiye geneline hizmet vermeye başlamıştır. 1997 yılından itibaren Akiş Makina San. Tic. Ltd. Şti. olarak faaliyetine devam eden firmamız, 1998 yılından itibaren imalat portföyüne otomatik kapı sistemleri ve hidrolik asansör sistemleri imalatınıda eklemiş bulunmaktadır. Kurulduğu günden bugüne, sahip olduğu uzman kadrosunun tecrübesini, imalatını yapmış olduğu ürünlerinin kalitesine yansıtarak, müşteri memnuniyetini üst seviyelere çıkartan AKİŞ MAKİNA, ileri teknoloji, uzman personel, müşteri memnuniyeti,ürün ve hizmet kalitesi ilkerinden taviz vermeden ülke ekonomisine hizmet vermeye devam etmektedir.

  • AKRA ASANSÖR SAN. VE TİC. A.Ş.

    AKRA ASANSÖR SAN. VE TİC. A.Ş.

    3 HALL | B-42

    2004 yılında AKRA Asansör olarak, dünyanın en iyi bileşenlerini kendi imalatlarımızla birleştirerek müşterilerimizin özel istek ve ihtiyaçlarına yönelik kalıcı çözümler sunuyoruz. 2016 yılında başladığımız ihracatımız Afrika, Asya ve Avrupa kıtasında hızla büyümektedir ve dünya pazarında uluslararası bir marka olmaktadır. Genç dinamik ekibimiz ve kalitemizle, müşteri memnuniyetini temel ilke olarak benimsemiş, yüksek mühendislik teknikleri ve Ar-Ge çalışmalarına çok önem verip, en iyi kalite, emniyet ve konforu siz değerli müşterilerimize sunmayı amaç edinmiş bir firmayız. Sahip olduğumuz kapasite kurulduğumuzdan itibaren asansör, yürüyen merdiven, yürüyen yol sektöründe edindiğimiz tecrübeyle size her türlü mühendislik, Ar-Ge, paket asansör ve proje hizmeti sunmaya hazırız.

  • ALAM ASANSÖR SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    ALAM ASANSÖR SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    5 HALL | D-30 / C-30

    Yüksek teknoloji kaldırma çözümlerinin özel tasarımı, geliştirilmesi, üretimi ve dağıtımı konusunda uzmanlaşmış ihracat odaklı bir şirkettir. Asansörler, kaldırma bileşenleri, park sistemleri ve yürüyen merdivenler dahil. İhracat faaliyeti uluslararası olarak, şu anda Doğu ve Kuzey Avrupa, Asya, Orta Doğu ve Afrika'da bulunanlar da dahil olmak üzere 55'ten fazla ülkeye uzanmaktadır. Alamex, Ar-Ge ve satış sonrası, imalat, satın alma, satış, pazarlama vb. kritik fonksiyonları bünyesinde barındıran iyi organize olmuş bir asansör üreticisidir.

  • ALAS MAKİNA ASANSÖR MÜH. İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    ALAS MAKİNA ASANSÖR MÜH. İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    2 HALL | D-42

    Alas , yıllardır sektörde kazanılan tecrübenin bir sonucu olarak patentli ürünü olan eklemeli asansör ağırlığını üretmek amacıyla Eskişehir'de kurulmuştur. Sektöre getirdiği yenilikçi ürünleri ile kendinden söz ettiren Alas müşteri memnuniyeti ve kaliteden taviz vermeden hizmet vermenin yanı sıra uygun fiyat politikasından şaşmayarak siz değerli müşterilerimize ulaşmayı hedeflemektedir. Yıllardır kullanılan alışılagelmiş asansör ağırlıklarını bir kenara bırakıp, asansör sektörüne yeni bir anlayış getiren eklenebilir asansör ağırlıklarımız; yüksek yoğunluklu madenleri çimento ile bir araya getirerek yüksek kalitede üretilmektedir.

  • ALBAR PASLANMAZ METAL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    ALBAR PASLANMAZ METAL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    5 HALL | E-20

    10 yıllık tecrübemizi 2019 yılında kurduğumuz Albar Paslanmaz Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi,Çelik ithalatı ve satışı alanlarında faaliyet göstermektedir. Firmamız ilkeli ve dürüst hizmet anlayışıyla çağdaş dünya normlarını her alanda felsefe edinmektedir. Gelişen bilimsel ve teknik donanımları takip eden ve ticari alanda titizlilikle uygulayan anlayışa sahiptir.Bu sorumluluk duygusuyla siz değerli müşterilerine kaliteli hizmet ve ürünler sunmaktadır.Firmamızın başlıca iştigal konusu olan Paslanmaz Çelik ürünleri; Avrupa ve Uzakdoğu menşeili olup Fransa,Almanya,İtalya,Taiwan,Çin vb. ülkelerden direkt ithalat yapmaktadır.Firmamız müşterilerimizin güvenine layık ve kalitesinden ödün vermemek adına Paslanmaz Çelik ürünlerini dünyaca ünlü fabrikalardan temin etmektedir.Ürünlerimiz 1.Sınıf Sertifikalı olup , satışlarımız Beylikdüzü merkezinde hizmet vermektedir.

  • Placeholder

    Alberto Sassi

    7 HALL | B-40

  • Placeholder

    Alberto Sassi Spain

    7 HALL | B-40

  • ALFA ELEKTRONİK SENSÖR SAN. VE TİC. A.Ş.

    ALFA ELEKTRONİK SENSÖR SAN. VE TİC. A.Ş.

    5 HALL | A-32

    ISO-9001:2015 kalite belgesine sahip Alfa Elektronik, 2002 yılından bu yana pozisyon kontrol sensörleri ve ölçüm cihazları alanında tartışmasız Türkiye lideridir. Dünyanın en iyileri ile çalışmayı ilke edinen Alfa Elektronik olarak, “lineer pozisyon cetvelleri, açısal pozisyon sensörleri ve endüstriyel potansiyometrelerin” üretimini yapan ve konusunda tartışmasız dünya lideri olan Alman Novotechnik ve İsviçreli Contelec firmalarının Türkiye distribütörü olarak sizlere hizmet veriyoruz. Ayrıca analog ve dijital sayıcı, numaratör, indikatör, takometre, enkoder, manyetik şerit bant imalatçısı İtalyan Fiama, basınç sensörü konusunda İsviçreli Trafag, seviye sensörleri ve akışkan ölçerler konusunda uzak doğunun parlayan yıldızı Tayvanlı Finetek firmalarının Türkiye Temsilciliğini yapıyoruz.

  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder