2023 Katılımcı Listesi - Asansör İstanbul
15-18 MAYIS 2025, TÜYAP BÜYÜKÇEKMECE FUAR MERKEZİ, İSTANBUL

2023 Katılımcı Listesi

  • AMADA TECH ASANSÖR A.Ş.

    AMADA TECH ASANSÖR A.Ş.

    2 HALL | B-36

    Amada TECH Asansör ve yürüyen merdiven üretiminde ileri teknoloji ve üstün kalite ile Türkiye’nin önde gelen lider asansör firmasıdır. Tasarım, Arge, Mühendislik, üretim, satış, kurulum ve teknik destek bir bütün olarak entegre eden modern ve profesyonel asansör üreticisidir. + 50 ülkeye ihracat yapan firmamız yemek asansörü, servis asansörü, villa asansörü, engelli asansörü kuyu dipsiz asansör sistemleri, bina dışından asansör imalatı yapan firmamız, bunlara ilaveten asansör kabin, süspansiyon, kargas, mekanik sistemler imalatı yapmakta ve paket asansör konusunda çözümler sunmaktadır. Yüksek kapasiteli makine parkuru ve deneyimli mühendis ve pazarlama personeli ile müşterimizin ihtiyaçlarını karşılamaya devam etmektedir.

  • AMETAL ASANSÖR SAN. VE TİC. A.Ş.

    AMETAL ASANSÖR SAN. VE TİC. A.Ş.

    8 HALL | B-22

    Ametal, paket asansör sistemleri konusunda uzman bir üretici ve tedarikçidir. İnsanların şehrin tüm alanlarında özgürce hareket etmelerine yönelik çözümler sunmak için asansör sistemleri tasarlar, yenilikçi fikirler üretir ve geliştirir. Patentli, sertifikalı ve fonksiyonel ürün çeşitliliği ve kalitesi, farklılaşan ihtiyaç ve taleplere çözüm üreten kimliği ile Ametal, 1990'lı yıllardan bu yana dünya çapında 65 ülkede müşterilerinin beğenisini kazanmıştır.

  • Placeholder
  • ANT MÜHENDİSLİK SAN. VE TİC. A.Ş.

    ANT MÜHENDİSLİK SAN. VE TİC. A.Ş.

    5 HALL | E-28

    LS Automation Solutions (LS-AS), Güney Kore merkezli LS Electric ve Türkiye merkezli ANT Mühendislik firmalarının ortak girişimidir. Türkiye’de 2022 yılında kurulan LS-AS, Asansör ve Endüstriyel Otomasyon sektörlerinde “kullanıma hazır otomasyon çözümleri” imalatı yapmaktadır.

  • ARBEN MAKİNA ASANSÖR ELEK. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    ARBEN MAKİNA ASANSÖR ELEK. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    2 HALL | A-20

    Firmamız yaklaşık 20 yıl önce faaliyete başlamış olup , 15 yıldır hidrolik yük kaldırma sistemleri üzerine üretim yapmakta ve projeler geliştirmektedir. Başlıca ürünlerimiz; hidrolik makaslı platformlar, hidrolik yük platformları, hidrolik asansör paket sistemleri; taşıyıcı karkasları, silindirler, güç üniteleri ve hidrolik asansör kontrol panolarıdır.

  • ARD MÜHENDİSLİK ASANSÖR SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    ARD MÜHENDİSLİK ASANSÖR SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    7 HALL | C-40

    Dikey taşımacılıkta mükemmelliği arayanlara farklı çözümler sunmak için 2007 yılında 15 yıllık bir birikimin üzerine yola çıktık. Kısa sürede sektörde tanınan ve özellikle zor projelerde aranan bir marka olmayı başardık. Bugün, giderek büyüyen müşteri portföyümüz ve başarı referanslarımızla; hem yeni yapılarda, hem de eski yapıların modernizasyonunda, her projeye özel farklı seçenekleri bir arada sunarak mimari ve estetik çözümler üretmeye devam ediyoruz. Toplam kalite anlayışımız, kalite ilkelerinden ödün vermeyen kararlı duruşumuz ile güncel ve sürdürülebilir gelişmeleri müşterilerimize doğru zamanda, doğru şekilde yansıtarak, bugün olduğu gibi yarın da büyümeyi sürdüreceğiz.

  • Placeholder
  • ARGESET ELEKTRONİK ELEKTRİK OTOMASYON SİST. TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ.

    ARGESET ELEKTRONİK ELEKTRİK OTOMASYON SİST. TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ.

    4 HALL | B-20

    2010 YILINDA ANTALYA DA KURULAN FİRMA FAALİYETLERİNİ ASANSÖR SEKTÖRÜNDE GERÇEKLEŞTİRMİŞTİR. KURULUŞUNUN İLK YILLARINDA SATIŞLARINI SADECE YURT İÇİNDE GERÇEKLEŞTİREN ARGESET ELEKTRONİK,DAHA SONRA YURT DIŞINDA BİRÇOK ÜLKEYE ÜRÜN SATIŞI YAPMIŞTIR. ÜLKE İÇİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN İZMİR VE İSTANBUL FUARLARINA KATILAN FİRMA,SON OLARAK ALMANYA AUGSBURG DA DÜZENLELEN İNTERLİFT ASANSÖR FUARINA KATILIM GERÇEKLEŞTİRMİŞTİR. ASANSÖR SEKTÖRÜNDE CAM DOKUNMATİK KABİN VE KAT PANELLERİ,LCD GÖSTERGELER,DOTMATRİX (KAYAR) GÖSTERGELER,KONTROLLÜ GEÇİŞ SİSTEMLERİ,HAZIR TESİSAT VE 7 SEGMENT GİBİ ALANLARDA ÜRETİM GERÇEKLEŞTİRMEKTEDİR. SEKTÖRDE FAALİYET GÖSTEREN KUMANDA PANOLARI İLE UYUMLU ÇALIŞAN ÜRÜNLER ÜRETMEKTEDİR.

  • ARİF ALAÇAM RULMAN TİC. SAN. LTD. ŞTİ.

    ARİF ALAÇAM RULMAN TİC. SAN. LTD. ŞTİ.

    6 HALL | B-30

    43 yılı aşkın süredir sanayi sektörünün dilinden anlamak. Firmamız 2015 yılı itibari ile Dünyanın en büyük 3 Rulman üreticisinden birisi olan NTN in Türkiye Genel Distribütörü olmuştur. Japon NTN ve Fransız SNR markası ile ürünleri müşterilerimize sunmaktayız. Bunun yanı sıra OPTIBELT, SUPTEX gibi markaların yetkili distribütörlüklerini yapmaktayız. %100 yerli kendi markamız olan ROLI zincirleri ile pazara hitap ediyoruz.

  • ARTI KASNAK ASANSÖR MAKİNE İML. SAN. LTD. ŞTİ.

    ARTI KASNAK ASANSÖR MAKİNE İML. SAN. LTD. ŞTİ.

    4 HALL | B-30

    Artı Kasnak, 1994 yılından itibaren İstanbul'daki tesisinde yaklaşık 40 personeli ile sektörüne önemli katkılar sağlamaktadır. İstanbul’daki üretim tesisinin yanı sıra Kayseri ve Rize’de bulunan üretim tesislerinde kendi hammadde tedarikini sağlamaktadır. Böylece hammadde kalitesinin kontrolünün elinde tuttuğu gibi üretim maliyetini de büyük oranda düşürmektedir. Kalitesini sahip olduğu ISO-9001 belgesi ve 81 ili kapsayan satış ağının yanı sıra 4 kıtadan yaklaşık 50 ülkeye yaptığı ihracatlar Artı Kasnak’ın sektöründe öncü firma olduğunu belgelemektedir.

  • ASANSÖR VİZYON DERGİSİ

    ASANSÖR VİZYON DERGİSİ

    6 HALL | B-44

    25 yıllık sekörel yayın tecrübesi olan Özhan ŞEREFLİ tarafından kurulan Vizyon Yayıncılık; yapı malzemeleri, müteahhitlik, yapı denetimi, mühendislik ve asansör sektörüne yönelik başarılı çalışmalara imza attı ve atmaya da devam ediyor. "Yerli ve Milli"den taraf bir anlayışla faaliyetlerini sürdüren Vizyon Yayıncılık, 2010 yılında yayınlamaya başladığı "Asansör Vizyon Dergisi" ile yola çıktığı ilk günden bu yana Türk Asansör Sektörü'nün ve sektörde faaliyet gösteren hem üretici hem de uygulayıcı firmaların sesi oldu. Hiçbir kurum ya da kuruluşa bağlı olmadan, gücünü sadece sektörden alan Asansör Vizyon Dergisi, bundan sonra da Türk Asansör Sektörü'nün menfaatleri doğrultusunda yayın hayatına devam edecektir.

  • ASELSİS ENDÜSTRİYEL ELEKTRONİK A.Ş.

    ASELSİS ENDÜSTRİYEL ELEKTRONİK A.Ş.

    4 HALL | E-34

    Aselsis, Endüstri 4.0 uygulamalarını hem kullanıcıların hem de kurumsal firmaların işlerini daha iyi yönetmelerine, üretimde verimliliği sağlamalarına yerli çözümler getirir.