2023 Katılımcı Listesi - Asansör İstanbul
15-18 MAYIS 2025, TÜYAP BÜYÜKÇEKMECE FUAR MERKEZİ, İSTANBUL

2023 Katılımcı Listesi

  • Placeholder

    BEŞLER KALIP VE ASANSÖR SAN. VE TİC. - METİN SALMA

    8 HALL | D-42

    FİRMAMIZ BEŞLER KALIP VE ASANSÖR OLARAK 1993 YILINDA KURULMUŞTUR. ASANSÖR YEDEK PARÇA İMALATLARI ( FRENBLOK , PATENBLOK , AŞIRI YÜK, YEDEK PARÇA AKSAMLARI) ÜRETMEKTEDİR.

  • BİR2M ÇELİK HALAT ASANSÖR VE SANAYİ ÜRÜN. TİC. LTD. ŞTİ.

    BİR2M ÇELİK HALAT ASANSÖR VE SANAYİ ÜRÜN. TİC. LTD. ŞTİ.

    3 HALL | A-30

    Firmamızın ünvanından anlaşılacağı gibi geçmiş BİRİKİM ve tecrübesi ile 2012 yılında İSTANBUL da ticari faaliyete başlamış olup; Bu isim altında kurulan firmamız, çözüm odaklı ve müşteri memnuniyeti ilke edinerek kısa bir sürede Türkiye genelinde Çelik halat ve asansör malzemeleri ile ilgili hizmet vermeyi sürdürerek sektörün aranan firması haline gelmiştir. Firmamız gelişen asansör sektöründe önemli çözüm ortakları ile iş birliği yaparak kaliteli ve yenilikçi ürün tedarik ederek, müşterilerimize karşı kalıcı ve sürdürülebilir memnuniyet ilkesi ile devam etmektedir.

  • BİRLEŞİK ELEKTRİK VE ELEKTRONİK OTOMASYON SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    BİRLEŞİK ELEKTRİK VE ELEKTRONİK OTOMASYON SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    7 HALL | B-50

    2004 yılında kurulan şirketimiz Endüstriyel Elektronik ve Makina Otomasyon Kontrol Sistemleri ile birlikte Asansör sektörüne de yoğun olarak hizmet vermektedir.Firmamız, alanında üst seviyede eğitim ve deneyime sahip olan genç kadromuz ile birlikte uluslararası standartlara uygun yüksek ürün kalitesi, uygun fiyat, hızlı teslimat ve satış sonrası kesintisiz teknik destek politikasını ilke edinmiştir. Gelişen teknolojiyi en yakından takip eden firmamızın hedefi; "Siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun, kaliteli,ekonomik ve en iyi çözümleri sunmaktır."

  • BLACK PUMALİFT ASANSÖR SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    BLACK PUMALİFT ASANSÖR SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    2 HALL | C-20

    Bizi Daha İyi Tanıyın, Daha Çok Güvenin Dünya standartlarında bir çözüm ortağı olarak en iyi kalitede, en iyi hizmet ve en uygun maliyetle yenilikçi sistemleri oluşturuyor ve Konya SAYGI SANAYİ SİTESİNDE 2.000 m² alanda yeni kurduğumuz son model makine parkuru ile KALİTE odaklı üretim yapıyoruz. Küresel mühendis ve tasarımcı ekibimizle müşterilerimiz için yeni teknolojiler yaratıyoruz. Üniversiteler ve tedarikçilerimizle işbirliği yaparak, Asansör Sektörü için yenilikçi tasarımlar ortaya çıkaran yüksek düzeyde sinerji yaratıyoruz.

  • BLAIN HİDROLİK DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

    BLAIN HİDROLİK DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

    7 HALL | D-50

    Blain Hydraulics, 1970 den bu yana hidrolik asansörler için yüksek konforlu ve güvenli asansör kontrol valfleri tasarımı ve üretiminde uzmanlaşmıştır. Dünya genelinde hizmet veren yarım milyonu aşkın Blain valfiyle, asansör endüstrisi için geniş bir ürün, aksesuar ve çözüm yelpazesi sunan lider bir firmayız. Her valf müşterinin ihtiyacına göre ayarlanır ve gönderilir. Yerinde ayarlamalar nadiren gereklidir. Yüksek kaliteli ürünlerimiz Almanya'daki modern fabrikamızda, CSA, EN81 dahil olmak üzere endüstriyel standartları karşılayacak şekilde tasarlanmakta, üretilmekte ve müşterilerimizle buluşturulmaktadır. 2018 yılından bu yana, Türkiye ve çevre ülkelere Blain ürünlerinin daha kolay ulaşımını sağlamak ve teknik destek vermek amacıyla Blain Hidrolik İstanbul ofisimiz müşterilerimizin hizmetindedir.

  • BLUES OF İSTANBUL YAPI A.Ş.

    BLUES OF İSTANBUL YAPI A.Ş.

    3 HALL | A-35

    Blues Of Istanbul, asansör sektörün de 1976 yılından bugüne hizmet vermiş¬, çalışmalarında uluslararası sertifikalar ve ödüller kazanmış, kalitesini Türkiye ve Dünya ya kanıtlamış, tescilli bir kuruluş ve markadır. Şirketimiz; Blues of Istanbul olarak %100 yerli sermaye ile kurulmuş olup bugün7000 m² kapalı alan içerisinde ticari faaliyetlerine devam etmektedir. Yeni nesil çevre dostu ileri teknoloji ile AR-GE çalışmalarına devam etmekte olan Blues of Istanbul, sektörümüze bu konuda en güncel çözümleri sunmaktadır. Bizleri 3 HALL | A-35 ziyaret edebilir, şirketimizin vermiş olduğu tüm hizmetleri yakınen görebilirsiniz.

  • Placeholder
  • BT ELEVATOR ELEKTRONİK OTOMASYON İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    BT ELEVATOR ELEKTRONİK OTOMASYON İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    1 HALL | A-20

    2014 YILINDA KURULAN BT ELEVATOR ASANSÖR KUMANDA KARTLARI VE SÜRÜCÜ İMALATI YAPMAKTADIR.BT ELEVATOR AR-GE ÇALIŞMALARINI MÜŞTERİ İSTEKLERİ DOĞRULTUSUNDA ,MODERN TEKNOLOJİNİN OLANAKLARINI KULLANARAK SÜRDÜRMEKTEDİR... GENÇ BİR FİRMA OLMASINA RAĞMEN KISA SÜREDE SEKTÖRDE TERCİH EDİLEN MARKA OLMAYI BAŞARMIŞTIR... BT ELEVATOR

  • BULUT MAKİNA ASANSÖR SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    BULUT MAKİNA ASANSÖR SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    8 HALL | C-44

    1988 yılında kurulan Bulut Makina bugün 9.000m2 fabrikasında %100 lazer kesim teknolojisiyle üretimine devam etmektedir. 1995 yılından beri Fermator - İspanya otomatik kapıları ve 2000 yılından beri GMV - İtalya hidrolik ünitelerinin Türkiye distribütörlüğünü sürdürmekte olup, 2010 yılında Sicor - İtalya Asansör makinaları ile Xinda Çin dişlisiz makinalarının Türkiye yetkili distribütörlüğüne de başlamıştır. Bunlara ilave olarak, 2019 yılında Sunrise asansör raylarının da distribütörlüğüne başlamıştır. Bulut Makina paket asansör ve her tip asansör malzemesi satışında yurtiçi ve yurtdışında sektördeki öncü firmalardandır. Bulut Makine, asansör sektöründe kalite ve güvenilirliği temsil etmesinin yanı sıra, üretimde kullanılan malzeme kalitesi, "lego tipi" üretim bandı ve

  • Placeholder
  • BUTKON ASANSÖR MÜH. İNŞ. DOĞ. GIDA SAN. TİC. A.Ş.

    BUTKON ASANSÖR MÜH. İNŞ. DOĞ. GIDA SAN. TİC. A.Ş.

    4 HALL | C-10

    2007 yılında kurulan Butkon Asansör San. Tic. Ltd. Şti. Asansör kat ve kabin panelleri üretimi yapmaktadır. Sektörde 14 yılı aşkın iş tecrübesi bulunan firmamız, 3000m2 kapalı alanında 8 Mühendis, 120 çalışanı ile müşterilerine kaliteli ve düşük maliyetli ürünleri sunmak için çalışmalarına devam etmektedir.

  • Placeholder

    CAKAZ ELEKTRİK ELEKTRONİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    3 HALL | A-20

    Asansör motoru, halatı ve sarf malzeme ithalatı (distribüutor olarak) yapan, ayrıca şalt Viko Panasonic / Abb bayilikleri olan, Schneider - Öznur - Borsan gibi markaların da satışını gerçekleştiren firmayız.