Basın Bültenleri - Asansör İstanbul
15-18 MAYIS 2025, TÜYAP BÜYÜKÇEKMECE FUAR MERKEZİ, İSTANBUL

BASIN BÜLTENLERİ

  • 31 Mart 2020

    AYSAD, her gün milyonlarca insan taşıyan asansörlere dikkat çekti!

    Bakteri ve mikrop barındırmayan özel kabine sahip, buton yerine sesli yönlendirmeyle çalışan akıllı asansörler yolda!

  • 16 Mart 2020

    Dünyanın asansörcüsü, 2022’de İstanbul’a geliyor!

    ​Asansör ve yürüyen merdiven sektörünün Türkiye’de lider, dünyada ise üç büyük fuar organizasyonundan birisi olan Uluslararası Asansör İstanbul, 17. buluşma için geri sayıma başladı…

  • 12 Şubat 2020

    2022 yılındaki fuara olan yoğun ilgi, 2 yeni salon açtırdı

    Tarsus Türkiye tarafından, AYSAD’ın (Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği) desteğiyle 10-13 Mart 2022 tarihlerinde 17.’si düzenlenecek Uluslararası Asansör İstanbul, brüt metrekare bazında yüzde 20 büyüdü. “Henüz fuara bir yıl gibi bir zaman kalmış olmasına rağmen şimdiden yüzde 80 doluluğa ulaştık” diyen Tarsus Türkiye Fuar Direktörü Seda Bozkurt, son olarak 6 salonda brüt 50 bin metrekare alanda gerçekleştirdikleri Asansör İstanbul’un, brüt 60 bin metrekare alan ve 8 salona çıktığı bilgisini verdi.

  • 29 Kasım 2019

    Asansör İstanbul 2022’ye Katılım Yarışı!

    Alanında Türkiye’nin lider firmaları ile birlikte asansör ve yürüyen merdiven sektörünün dünya markalarını iki yılda bir Tüyap Beylikdüzü’nde buluşturan Asansör İstanbul şimdiden yüzde 60 doluluğa ulaştı. Tarsus Türkiye tarafından, AYSAD’ın (Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği) desteğiyle 10-13 Mart 2022 tarihlerinde 17.’si düzenlenecek olan Uluslararası Asansör İstanbul, toplam 60 bin m2 brüt alan üzerinde 30 ülkeden 400’e yakın katılımcı firmayı, dünyanın dört bir yanından 30 bin profesyonel ziyaretçi ile buluşturacak. Fuarda, konut ve ticari bina asansörlerinden hastane asansörlerine, ev içi asansör ve kişisel taşıyıcılardan oto asansörlerine, yük ve servis asansörlerinden engelli asansörlerine, yürüyen merdiven ve yollara kadar farklı kategorilerde en yeni ürün, makine, malzeme, ekipman ve teknolojiler görücüye çıkacak.

  • 8 Nisan 2019

    Asansör endüstrisi, ticaret butonuna Tüyap’ta bastı!

    96 farklı ülkeden alıcıları ağırlayan 16. Uluslararası Asansör İstanbul, yine sektörel ticaretin bir numaralı adresi oldu.

  • 28 Şubat 2019

    Uluslararası asansör endüstrisi Tüyap’ta buluşuyor!

    21 – 24 Mart tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü’nde düzenlenecek 16. Uluslararası Asansör İstanbul’u dört kıtadan 30 bin alıcı ziyaret edecek…

  • 7 Şubat 2019

    TARSUS TÜRKİYE’DEN 3 büyük fuar bir arada!

    21 Mart’ta başlayacak fuarlar, 4 kıtadan 500’ün üzerinde katılımcı firma ile yurt içi ve yurt dışından yaklaşık 50 bin alıcıya ev sahipliği yapacak.

  • 5 Şubat 2019

    AYSAD, küresel Türk markasının formülünü Bakanlığa sundu!

    TC. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın talebi üzerine Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği AYSAD tarafından, “Asansör Sektöründe Küresel Türk Markası; Değerlendirme ve Öneriler” raporu hazırlandı. Bakanlık yetkililerine sunulan rapor, asansör sektörü ile ilgili güncel veriler ışığında, yerli ve milli firma kuruluşuna ilişkin sektörün görüş ve önerilerini içeriyor. Dünyada monte edilen yeni asansörlerin yaklaşık %5’i büyüklüğünde bir iç pazara sahip Türk Asansör Sektörü’ne yönelik çarpıcı tespitlerin yer verildiği rapora göre, Türk Asansör endüstrisinin ciddi bir aksam ihracatı ve 30’dan fazla ülkede münferit taahhüt işleri yapan asansör firmaları mevcut.

  • 15 Ekim 2018

    Yeni Pazarların Anahtarı Asansör İstanbul 2019’da!

    Uluslararası Asansör İstanbul, sadece yeni teknolojilerin sergilendiği bir platform olmanın çok ötesinde, katılımcıları ve ziyaretçileri için eşsiz ticaret fırsatları sunmasıyla sektörünün itici gücü olarak öne çıkıyor. Özellikle inşaat yoğun büyüyen Türkiye asansör sektöründeki konumunu güçlendirmek isteyen, bununla birlikte Balkanlar, BDT Ülkeleri, Ortadoğu ve Kuzey Afrika pazarlarına açılmayı ve global rekabette öne geçmeyi planlayan firmalar, Asansör İstanbul 2019’da yerlerini alıyor.

  • 9 Ekim 2018

    ​ULUSLARARASI ASANSÖR İSTANBUL’UN 2019 BULUŞMASI 21-24 MART’TA!

    Tarsus Group bünyesindeki İFO Fuarcılık tarafından, AYSAD’ın (Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği) desteği ile düzenlenen ve Dünya asansör sektörünü iki yılda bir Tüyap Beylikdüzü’nde buluşturan Uluslararası Asansör İstanbul’un 2019 buluşması, 21-24 Mart tarihlerinde gerçekleşecek.