2023 Katılımcı Listesi - Asansör İstanbul
15-18 MAYIS 2025, TÜYAP BÜYÜKÇEKMECE FUAR MERKEZİ, İSTANBUL

2023 Katılımcı Listesi

  • ASGE METAL İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

    ASGE METAL İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

    7 HALL | A-50

    Türkiye'nin Dekoratif Paslanmaz Çelik Üreticisi. Titanyum (PVD) Renklendirme, Süper Ayna Yüzey Parlatma, Desenlendirme, 3D Dalgalı Paslanmaz Çelik

  • ASGEN ASANSÖR ELEKTRİK MALZ. - DURSUN GENÇ

    ASGEN ASANSÖR ELEKTRİK MALZ. - DURSUN GENÇ

    3 HALL | A-23

    2004 yılında Asansör kumanda sistemleri üreticileri ve Asansör firmaları için ürün tedarik etmeye başlayan firmamız yıllar içerisinde ürün çeşitliliğini arttırarak ASG ve RENALEC tescilli markaları altında uluslarası standartlara uygun olarak ürettirip tedarik ettiği kumanda butonları ,kumanda kutuları ,röle grupları,şalt malzemeler ,swtichler ve kablo bağlantı elemanları gibi ürünlerle müşterilerine hizmet vermektedir.

  • ASKAPISAN ASANSÖR KAPI KABİN İML. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    ASKAPISAN ASANSÖR KAPI KABİN İML. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    8 HALL | B-20

    Askapısan asansör olarak 1989 yılında çıktığımız bu yolda yarı otomatik asansör kapısı ile başlayan imalatımız, 2000 yılında kabin, 2016 yılında tam otomatik kapı imalatıyla yolumuza devam etmekteyiz. Kalite ve müşteri memnuniyeti esaslı, bir ticaret ve hizmet anlayışını benimseyen firmamız müşterilerine verdiği güven ile Türkiye’nin sayılı imalatçıları arasına girmiştir. 40 Yılı aşan bilgi ve tecrübesi ile çağın gelişmeleri ve gereksinimlerine ayak uydurarak ürün yelpazesini gün geçtikçe geliştirmiştir. Fabrikamızda son teknolojilerle donatılmış makinalarla imalatlarımızı gerçekleştirmekteyiz. Askapısan asansör olarak tüm bunları yaparken, çevresel ve sosyal unsurlara son derece önem vermekteyiz. Ürünlerimizi zamanında ve güvenli bir şekilde türkiye genelindeki bayii ağımız ile müşterilerimize dağıtmaktayız.

  • Placeholder

    ASN

    6 HALL | A-40

  • ASRAY RAY SAN. VE TİC. A.Ş.

    ASRAY RAY SAN. VE TİC. A.Ş.

    8 HALL | C-10

    ASRAY, ASANSÖR İSTANBUL 2023’DE YERİNİ ALDI!Asray, geçmiş 17 fuarda olduğu gibi, 9-12 Mart tarihlerinde Tüyap’ta düzenlenen 18. Uluslararası Asansör İstanbul’da da yerini alıyor.Türk Asansör endüstrisinin tarihiyle özdeşleşmiş sembol markalardan Asray, Asansör İstanbul’u değerli buluyor ve fuara değer katmaya devam ediyor.Asansör Kılavuz Rayları üretiminde Dünya’nın önde gelen firmalarından olan Asray, Türkiye çapında ve küresel boyutta müşteri portföyünü genişletme ve halihazır kadim müşterileriyle bir kez daha yüz yüze temas olanağı sunan İstanbul Asansör Fuarında olmaktan memnuniyet duymaktadır.Asray, her tür asansöre hitap eden asansör kılavuz rayları ve asansör rayı montaj aparatlarını sergileyeceği 8 Hol | C-10 numaralı standında ziyaretçileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

  • ASRONİK ASANSÖR VE ELEKTRONİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    ASRONİK ASANSÖR VE ELEKTRONİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    3 HALL | D-40

    2009 yılında kurulan ASRONİK ASANSÖR ve ELEKTRONİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ. asansör elektroniği ve otomasyonu alanında hizmet vermektedir. Asansör kumanda kartı, revizyon kartı, alarm kartı, acil kurtarma sistemi ve GSM haberleşme modülü gibi sektörde ihtiyaç duyulan tüm ürünlere, kaliteden ödün vermeden müşterilerimize sunmaktayız. Asronik, Türkiye'nin Avrupa Birliği standardı ile entegre olan TSE EN 81-1/2 standardına uygun ürünler üretmektedir. Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde sağlamak adına AR-GE, Üretim, Kalite, Satış ve Satış Sonrası Hizmetlerin tamamına önem vermekte ve kendini yenilemeye sürekli devam etmektedir. Asronik, sektörün yurt içi ihtiyaçlarını karşılamakla beraber Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Asya ülkelerinede ihracat yapmaktadır.

  • Placeholder
  • ASTES ASANSÖR SAN. VE TİC. A.Ş.

    ASTES ASANSÖR SAN. VE TİC. A.Ş.

    7 HALL | D-40

    13.000 m² alana sahip yeni tesisimizde en son teknoloji ve kalitede asansör makineleri üretiyoruz. Asansör makine imalatında, uzun yılların deneyimine sahibiz. Firmamız 1962 yılında İstanbul Laleli’de çalışmalarına başlamıştır. Asansör makinaları üretiminde daha yüksek standartları sunuyoruz. Ürün kalitesini en üst düzeyde tutmak amacıyla Ar-Ge çalışmalarına gerekli önemi vermekteyiz. Yurt içinde ve yurt dışında kendi alanında uzman firmalarla işbirliği içinde olup, üretim kalitemizi sürekli arttırarak sektörümüze yön vermeye devam ediyoruz. Firmamız gerekli tüm hizmet, kalite, güvence, yeterlilik ve garanti belgelerine sahiptir.

  • AUTÜR ASANSÖR SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    AUTÜR ASANSÖR SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    4 HALL | B-22

    Kalite denince akla gelen isimlerin başında olan Autür Asansör, yarım asırlık tecrübesi ve teknolojiyi yakından takip etmesi sayesinde müşterilerini her zaman memnun etmeyi başarmıştır. Temelleri 1971’ e dayanan Autür Asansör, geçmişinde montaj, arıza bakım ve revizyon tecrübelerini içerisinde barındırmaktadır. Bu tecrübeleri kullanarak 2017’ den beri müşterilerine Asansör kabini, panosu ve aksamları üretimi konusunda hizmet vermektedir. Yerli ve milli olarak gerçekleştirilen üretimler sayesinde ülkemize katma değer sağlanması hedeflenmektedir.

  • AVELİCE MAKİNA SAN. VE TİC. A.Ş.

    AVELİCE MAKİNA SAN. VE TİC. A.Ş.

    4 HALL | D-10

    2015 yılında AVELİCE adıyla Iğdır fabrikamızla Asansör Kabin ve Kabin aksamları üretimine başlayan firmamız, 2022 yılında İzmir merkezli LÖHER firmasını bünyesine katarak Türkiye'nin en köklü Yürüyen Merdiven ve Yürüyen Bant firmasıyla pazardaki en önemli aktörlerden biri haline gelmiştir. Çözüm ortaklarımıza her tipte asansör ve yürüyen merdiven ürünleri ile destek olan firmamız, hem ülkemizin hemen her bölgesinde, hem de Dünya'da tüm kıtalarda bulunan çözüm ortaklarıyla birlikte önemli projelere imza atmakta ve her geçen gün daha da büyüyerek hedefine doğru ilerlemeye devam etmektedir.

  • AVRASYA ASANSÖR MALZEMELERİ TİC. LTD. ŞTİ.

    AVRASYA ASANSÖR MALZEMELERİ TİC. LTD. ŞTİ.

    8 HALL | D-16

    AVRASYA ASANSÖR MALZEMELERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Kendimizi hidrolik asansör malzemeleri imal ve tedarik eden bir şirket olarak tanıtmak istiyoruz. Halatlı ve Hidrolik İnsan ve Yük asansörü uygulamaları konusunda geniş ürün yelpazesine sahibiz. Bir diğer faaliyet alanımız ise engelli insanların kullanımına yönelik ürünlerin tedarik ve uygulaması ile ilgilidir. Firmamız her cins merdiven lifti, asansör ve merdiven lifti çözümü için komple paket sistemler sunmaktadır. Ürün yelpazemiz, sandalyeli merdiven lifti, platformlu merdiven lifti, dikey platformlar, rezidans asansörleri, merdiven tırmanıcıları, hidrolik asansör aksamı, kumanda ve kontrol sistemleri, hız kontrol sistemleri, soketli hazır tesisat, asansör çağırma butonları, göstergeler ve paket hidrolik sistemleri kapsamaktadır.

  • AYBEY ELEKTRONİK SAN. VE TİC. A.Ş.

    AYBEY ELEKTRONİK SAN. VE TİC. A.Ş.

    8 HALL | C-42

    1993 yılında asansör kumanda sistemleri alanında üretim yapmak üzere kurulan Aybey Elektronik kuruluşundan itibaren yalnızca asansör elektroniğine odaklanmıştır. Güçlü Ar-Ge kadrosu sayesinde tümleşik asansör kontrol sistemi, asansör kumanda kartları, motor sürücü, asansör kumanda panoları, acil kurtarma sistemi, hazır tesisat sistemleri, kat-kabin butonyerleri, filtre, manyetik şalter, erişim kontrol sistemleri ve anons sistemi gibi elektronik cihazların tasarımını ve üretimini tamamen kendi bünyesinde gerçekleştirmektedir.