2023 Katılımcı Listesi - Asansör İstanbul
15-18 MAYIS 2025, TÜYAP BÜYÜKÇEKMECE FUAR MERKEZİ, İSTANBUL

2023 Katılımcı Listesi

  • AYGÜNSAN DEMİR ÇELİK TİC. LTD. ŞTİ.

    AYGÜNSAN DEMİR ÇELİK TİC. LTD. ŞTİ.

    4 HALL | D-20

    1992 yılında demir-çelik alanında faaliyetlerine başlayan firmamız AYGÜNSAN DEMİR ÇELİK VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, gerçekleştirdiği yeni yatırımlarla sektöründe her geçen gün büyüyerek yoluna devam etmektedir. ISO 9001 kalite yönetim sertifikası sahibi firmamız AYGÜNSAN DEMİR ÇELİK VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, Türkiye demir-çelik sektörünün başlıca merkezlerinden Karabük ili Organize Sanayi Bölgesi’nde 2021 yılında 42.000 m² si kapalı, toplam 160.000 m² lik alanda devreye aldığı yıllık 50.000 ton üretim kapasiteli yeni tesisinde AYGÜNRAY® markası altında, TSE ve uluslararası kalite standartlarına uygun, asansör kılavuz rayları, bağlantı ekipmanları, kapı ve kabin rayları üretim, satış ve pazarlamasını gerçekleştirmektedir.

  • AYHA ASANSÖR MAK. İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    AYHA ASANSÖR MAK. İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    7 HALL | A-16

    Ayha Asansör, 1988 yılında Denizli Bakırlı Sanayi Bölgesi'nde kuruldu. İlk olarak asansör malzemelerinden "Mekanik kat seçici" üretimine başladı.1990 yılından itibaren yaptığı yeni makina yatırımları ile diğer asansör malzemelerini de ürünleri arasına kattı.1996 yılında ürettiği asansör kabini, kapısı ve yedek parçaları için TSEK belgesi aldı. Aynı yılda fren bloğu ve paten üretimiyle ürün çeşitliliğini artırdı. Makina parkurunu ve ürünlerini sürekli geliştirerek "Ayha" markasıyla ürettiği kaliteli ürünleri 2002 yılından itibaren teknoloji ve kapasite arttırımı ile ihracat faaliyetlerine başladı. Ayha Asansör, 2016 yılında yaptığı 23.000 metrekare açık, 7.000 metrekare kapalı alana sahip yeni fabrika yatırımı ile istikrarlı büyümesine devam etmektedir.

  • Placeholder
  • AYSAD ASANSÖR VE YÜRÜYEN MERDİVEN SANAYİCİLER DERNEĞİ

    AYSAD ASANSÖR VE YÜRÜYEN MERDİVEN SANAYİCİLER DERNEĞİ

    FUAYE | FY-01

    1972 yılında kurulan AYSAD, Türkiye'nin en eski sektörel derneklerinden biridir. 96 üyesinden aldığı güçle Türk asansör mevzuatının oluşturulmasına ve AB Teknik Mevzuatına uyum sürecine katkı vermiştir. MAKFED, SEDEFED, İMSAD ve UDDER üyelikleri olan AYSAD’ın, ELA (Avrupa Asansör Birliği) yönetim kurulunda daimi üyeliği vardır. Asansör İstanbul Fuarı’nın ortaya çıkmasına da AYSAD öncülük etmiştir.

  • AYTAM GRUP ASANSÖR SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    AYTAM GRUP ASANSÖR SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    1 HALL | B-10

    AYTAM ASANSÖR / ASANSÖRE DAİR HER ŞEY... Aytam Grup Asansör sektördeki 30 yıllık deneyimin yeni bir aşamaya taşınmasıyla kurulmuştur. İstanbul Arnavutköy’de 3000 m2 kapalı alan üzerine kurulu tesisimiz, her tür asansör kabini üretiminin her aşamasında taviz vermeden uyguladığı kalite anlayışıyla koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamaktadır. Teknojik gelişimi yakından takip ederek global dünya pazarı karşısında inovatif çözümler üretmek ve sizler için en doğru yaklaşımları hayata geçirmek amacıyla hareket etmekteyiz. Yıllık 2000 adedin üzerindeki kapasitemizle asansör kabin ve komponentleri üretiminde gerek yurtiçi gerekse yurtdışı pazarlarda büyümekteyiz. Aytam Asansör yurtiçi ve yurtdışındaki iş ortaklarına güven, mükemmellik ve sürati önde tutarak değer katmaktadır.

  • Placeholder

    BABOSAN PANO A.Ş.

    2 HALL | C-30

    BABOSAN PANO; Alçak Gerilim Enerji Güç Dağıtımı, Denetimi ve Kontrolünü sağlamaya yönelik, müteahhitlik taahhüt ve elektrik mühendisliği alanlarında faaliyet gösteren firmalara elektrik pano imalatı ve montajı konusunda teknik destek ve çözüm ortaklığı sunmaktadır.

  • BAĞLANTI ELEMANLARI DERGİSİ

    BAĞLANTI ELEMANLARI DERGİSİ

    6 HALL | B-34

    Bağlantı Elemanları Dergisi yurtiçindeki bağlantı elemanları ve her türlü metal parça üretimi yapan firmalara, bağlantı elemanı toptancılarına ve aşağıdaki sektörlerdeki son kullanıcılara ulaşmaktadır. (Otomotiv ana ve yan sanayi, beyaz eşya ana ve yan sanayi, makine, yapı, elektrik, mobilya, aydınlatma savunma sanayi, gemi sanayi, pencere, züccaciye, medikal, asansör, treyler, kalıp, plastik, tarım makineleri, iş ve inşaat makineleri, ısıtma-soğutma ve daha birçok sektördeki firma yetkililerine ücretsiz gönderilmektedir.) 8000 adet basılan dergimiz ayrıca 30 bin civarında firmaya da dijital olarak mail ile gönderilmektedir. Dergimiz ayrıca 1 yıl içinde yurtiçinde yaklaşık 50 sektörel fuarda ücretsiz dağıtılmaktadır ve 2 ayda bir, yılda 6 sayı yayınlanmaktadır.

  • BALABAN KASNAK ASANSÖR MAKİNA PLASTİK İMALAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    BALABAN KASNAK ASANSÖR MAKİNA PLASTİK İMALAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    3 HALL | D-70

    BALABAN KASNAK OLARAK 1998 YILINDAN İTİBAREN SEKTÖRÜN İÇİNDE OLUP 2010 YILINDA FİRMANIN İLK TEMELİNİ ATMIŞ BULUNMAKTAYIZ. ASANSÖR MAKİNA MOTOR TAMİRATI OLARAK ÇIKTIĞIMIZ BU YOLDA GÜNÜMÜZ ŞARTLARINDA; -ASANSÖR MAKİNA TAHRİK KASNAKLARI -PALANGA KASNAKLARI -SAPTIRMA KASNAKLARI -HİDROLİK ASANSÖR KASNAKLARI OLMAK ÜZERE BİRÇOK ÖZEL ÜRETİM ASANSÖR KASNAKLARI ÜRETEREK SEKTÖRDE HİZMET VERMEKTEYİZ.

  • BALTACI METAL PRES İNŞ. TAAH. HIRD. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    BALTACI METAL PRES İNŞ. TAAH. HIRD. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    3 HALL | A-12

    BALTACI METAL PRES TAAH. HIRD. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

  • BASEL ASANSÖR TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ.

    BASEL ASANSÖR TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ.

    2 HALL | D-10

    BASEL ASANSÖR, markamızla imalat sektöründe asansör kabini, asansör iç emniyet kapısı, taşıyıcı sistemleri ve ekipmanları üretimini yapmaktayız. Ürünlerimizde güvenlik, kalite, estetik ve tasarım değerlerinden ödün vermeden sağlam temeller üzerinde üretim yapmak ana prensibimizdir. Deneyimli kadromuz ve sahip olduğumuz bilgi birikimi ile sektörün olumlu yönde gelişimine ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak, değer oluşturmak başlıca hedeflerimiz arasındadır. Yurt içi ve yurt dışı pazarda izlenen, takip edilen, güven duyulan firma olma yolunda ilerliyoruz.

  • Placeholder
  • Placeholder