2023 Katılımcı Listesi - Asansör İstanbul
15-18 MAYIS 2025, TÜYAP BÜYÜKÇEKMECE FUAR MERKEZİ, İSTANBUL

2023 Katılımcı Listesi

  • MCH ASANSÖR VE YÜRÜYEN MERDİVEN SAN. TİC. A.Ş.

    MCH ASANSÖR VE YÜRÜYEN MERDİVEN SAN. TİC. A.Ş.

    1 HALL | E-20

    MCH ASANSÖR SEKTÖRÜN İHTİYAÇLARINA YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLER GETİREN TEKNOLOJİ ODAKLI ARGE ÇAILIŞMALARI NETİCESİNDE GELİŞTİRDİĞİ ÜRÜNLERİ ASANSÖR SEKTÖRÜNÜN HİZMETİNE SUNMUŞ VE SUNMAYA DEVAM ETMEKTEDİR. BU KAPSAMDA ÖZGÜN TASARIM TAM OTOMATİK ASANSÖR KAT VE KABİN KAPILARININ EŞİ BENZERİ BULUNMAMAKLA BİRLİKTE GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ VE BOYUTLARI İLE PAZARDA BÜYÜK BİR PAYI ALMAYI HEDEFLEMEKTEDİR. ASANSÖR KARGAS TEKNOLOJİSİ İLE KURULUMDA SIFIR HATA VE YÜKSEK KONFOR SUNMAKTADIR. AYRICA KARKAS SİSTEMİNE UYUMLU İLERİ TEKNOLOJİ VE GENİŞ DEKORASYON ÇEŞİTLERİ NE SAHİP KABİN ÇEŞİTLERİ İLE HİZMET VERMEKTEDİR. MCH ASANSÖR GELİŞTİRDİĞİ PARAŞÜT FREN SİSTEMLERİ İLE SEKTÖRDE İDDİALI YER ALMAKTADIR. AYRICA HIZ REGÜLATÖRÜ KUMANDA VE GERÇEK HAZIR TESİSAT ARGE ÇALIŞMALARI DEVAM ETMEKTEDİR.

  • MEGA RADAR ELEKTRİK ELEKTRONİK İNŞ. SAN. VE TİC. A.Ş.

    MEGA RADAR ELEKTRİK ELEKTRONİK İNŞ. SAN. VE TİC. A.Ş.

    4 HALL | A-18

    Mega Radar 1996'dan beri Türkiye'nin tek elektronik baskılı devre klemensi üreticisi. İhtiyaca yönelik tasarımlarla kullanım kolaylığı, en verimli hammaddelerle yüksek kaliteli ürün, yüksek stok kapasitesiyle taleplere kısa sürede cevap verebilme yetisi ve kesintisiz satış öncesi/sonrası hizmet sayesinde üst düzey bir ürün memnuniyeti yaşatmayı hedefliyoruz. Müşterilerimizin taleplerine yenilikçi çözümler sunarken kendimizi sürekli geliştirmek, çözüm ortağı olarak güvene dayalı uzun soluklu ilişkiler kurmak önceliğimiz.

  • MEHMET KONSAN MAK. İML. SAN. VE TİC. LTD . ŞTİ.

    MEHMET KONSAN MAK. İML. SAN. VE TİC. LTD . ŞTİ.

    3 HALL | B-40

    1994’de kurulan Mehmet Konsan Makina İmalat San. Ve Tic. Ltd. Şti’nin 2014 yılında almış olduğu marka tescilidir. POLTİME markası ile Üretimlerini 3500 m² fabrikasında yapmaktadır. Bünyesindeki makine, elektrik-elektronik mühendisleri ve teknikerlerden oluşan uzman kadrosu ile asansör ve engelli sistemleri tasarımı, üretimi ve montajını yapmakta ve bu sistemler ile ilgili servis hizmetlerini sağlamaktadır. Üretimini ve becerilerini özel çalışmalar yaparak, kendisini yapılmayanı yapmakla sorumlu hissetmektedir. Standart olup herkesin ürettiği ürünlerin yanı sıra özel ve modern üretimler yapmaktadır. Asansör ve engelli sistemleri alanında Türkiye genelinde önemli projelere imza atmış, bu projeler sayesinde güçlü referanslar elde etmiş ve bu gücü sırtlanıp, kaliteden vazgeçmemiştir

  • Placeholder
  • MEKSAY ELEKTRİK ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ.

    MEKSAY ELEKTRİK ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ.

    6 HALL | A-40

    MEKSAY Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; trafo ve bobin gibi sargılı devre elemanlarının üretimini yapmaktadır. Elektrik, Elektronik, Aydınlatma, Otomasyon, Medikal, Endüstriyel Sistemler, Mühendislik, Otomotiv sektörlerinde faaliyet gösteren lider sanayi kuruluşlarına sargılı devre elemanları, aydınlatma yardımcı elemanları, özel üretim makine ve makine aparatları üretmektedir.

  • Placeholder
  • Placeholder

    META GRUPLAMA ELEKTRONİK İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    4 HALL | E-30

    Meta Gruplama, bünyesinde ürettiği her ürünün kalite ve gerekli standartlarını sağlamayı kendine benimsemiş bir sisteme sahiptir. Her geçen gün daha donanımsal bir üretime bürünen firmamız, dinamik bir kadro anlayışını koruyarak, temeli güçlü bir üretim parkuru oluşturmaktadır. Halihazırda firmamız asansör sektörünün hazır tesisat, kapı tesisatları, Can-BUS tesisatları veya talep edilen her türlü kablo üretimi için hazır durumdadır.

  • METALSAN DERGİSİ

    METALSAN DERGİSİ

    6 HALL | B-37

    Metalsan Demir Çelik Dergisi, 2005 yılından günümüze aylık Türkçe olarak yayınlanmakta olup Demir çelik sektörünün sesi olmaya devam etmektedir. Dergimizin her sayısında farklı sektör dosyaları ele alınarak, sektördeki yenilikleri,gelişmeleri gündeme taşıyarak reklam veren her bir müşterimizin hedef kitlesiyle buluşmasını sağlamaktayız. Yılda 30’dan fazla fuar ve konferansa standımızla katılarak dergilerimiz katılımcı ve ziyaretçilere fuar süresince ücretsiz dağıtılmaktadır. Dergimize üye olan firmalara, 60 farklı sanayi sektöre ve Organize sanayi sitelerine dağıtılmaktadır. Ayrıca, E-dergi olarak, her ay 30 binden fazla firmaya gönderi,sosyal medya hesaplarımızdan paylaşım,Web sitemizde dergimize reklam veren firmaların logolarına link verilerek firma web sayfalarına yönlendirme sağlanmaktadır.

  • METEOR PETROL ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.

    METEOR PETROL ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.

    4 HALL | D-12

    Löher, 1967 yılında kurulmuş ve bugüne kadar sürekli yükseliş çizgisi göstererek Türkiye'de ve Dünya'da asansör üreticileri arasında aranan bir marka olma ünvanını almıştır. İzmir Serbest Bölge'de 22.000 m2’lik bir alanda üretim yapmakta olan firmanın İstanbul’da bir şubesi bulunmaktadır. Löher, 1999 yılında Yürüyen merdiven AR-GE çalışmalarına başlamıştır. Dünyadaki birçok ülkede (Kanada, Amerika, Almanya, Avusturya, Çin gibi) çeşitli araştırmalar yaparak; Üniversite, TTGV, TÜBİTAK işbirliği ile tamamen kendi tasarımı olan yürüyen merdivenleri üretmiş ve Türkiye'den ilk defa yürüyen merdiven ihracatını gerçekleştirmiştir. 2022 yılından itibaren Meteor Şirketler Grubuna devredilen Löher markası daha güçlü teknik, kadro ve imkanlar ile gücüne güç katmaya devam edecek.

  • MİK-EL ELEKTRONİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    MİK-EL ELEKTRONİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    8 HALL | C-12

    “Mik-el Elektronik” Türkiye’nin ilk mikroişlemci temelli asansör kumanda sistemi üreticisi olarak 1988’de İstanbul’da kuruldu. Kendisiyle yıllarca yakın işbirliği yapan iş ortakları ve müşterileriyle birlikte son teknoloji çözümler üreten Mik-el sadece Türkiye’de değil aynı zamanda uluslararası pazarda iyi bilinen bir firma haline geldi. Bugün Mik-el Avrupa, Asya, Afrika ve Güney Amerika’daki birçok memnun müşteriye ürün sağlamaktadır. Yaklaşık 70 kişilik bir takım müşterilerini memnun eden güvenilir ürünler sunmak için tasarlamakta, geliştirmekte ve üretilmektedir. Tecrübeli mühendisler ve iyi eğitilmiş teknisyenler AR-GE, tasarım, üretim ve satış sonrası hizmetlerden sorumlu olarak çalışmaktadırlar.

  • MİKROLİFT MÜHENDİSLİK ASANSÖR ELEKTRONİK BİLG. OTO. SİST. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    MİKROLİFT MÜHENDİSLİK ASANSÖR ELEKTRONİK BİLG. OTO. SİST. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    8 HALL | C-40

    MİKROLİFT “MÜKEMMELLİĞİN GÜVENCESİ” 1998 yılında kurulan MİKROLİFT MÜHENDİSLİK, asansör elektroniği imalatı, satış ve teknik destek alanlarında faaliyet göstermektedir. Halen, asansör sektörümüzün önde gelen firmaları başta olmak üzere birçok firmaya hizmet vermekte olup, kalite ve üstün hizmet prensiplerini daima koruyarak kurumsal gelişimine devam etmektedir.

  • Placeholder