2023 Katılımcı Listesi - Asansör İstanbul
15-18 MAYIS 2025, TÜYAP BÜYÜKÇEKMECE FUAR MERKEZİ, İSTANBUL

2023 Katılımcı Listesi

  • Placeholder
  • ELECTRICITY TURKEY DERGİSİ

    ELECTRICITY TURKEY DERGİSİ

    6 HALL | B-42

    İngilizce ve Türkçe hazırlanan ELECTRICITY TURKEY Dergisi, hakemli bir yayın olup Elektrik, Enerji Makine ve Otomasyon sektörlerinde aylık olarak yayınlanmaktadır. Dergimizin; dünyada ve ülkemizde sektördeki gelişmeler ve yenilikler ile elektrik ve enerji alanında firma ve ürün tanıtımlarını sayfalarımıza taşıyarak müşterilerimizin yurtdışında ve yurtiçinde marka bilinirliğini artırmak, rekabet ve teknolojik gelişimlerini üst seviyede tutmak başlıca hedefleri arasındadır. İnteraktif Yayıncılıkta Öncüyüz… Yayınımız, geleneksel baskılı haline ilave e-dergi formatında daha kapsamlı ve geniş kitlelere sosyal mecrada ve toplu mail yöntemiyle de ulaştırılmaktadır. Electricity Turkey Dergisi 2023 yılında yayınlanacak sayılarında yer alarak Uluslararası birçok etkinlikte bizimle birlikte yer alma fırsatını yakalayacaksınız. Electricity Turkey Magazine

  • Placeholder
  • Placeholder
  • ELESCA ASANSÖR YÜRÜYEN MERDİVEN İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    ELESCA ASANSÖR YÜRÜYEN MERDİVEN İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    4 HALL | E-46

    Asansör, Yürüyen bant ve Yürüyen merdiven yedek parçalarımızı; yurt içi ve yurt dışı pazarlarından sektörün önde gelen firmaları ve işin de uzman çözüm ortaklarımız ile kaliteli ürün, kaliteli hizmet kapsamında müşterilerimizle buluşturmaktayız. Asansör ve Yürüyen Merdiven Sistemleri faaliyet alanında hizmet verdiğimiz firmamız da önceliğimiz her zaman ‘’ Kaliteli Hizmet ve İnsan Güvenliği ‘’ dir.

  • ELİT ELEKT. VE ASANSÖR SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    ELİT ELEKT. VE ASANSÖR SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    3 HALL | B-10

    Firmamız 1996 yılında, asansör kontrol sistemleri alanında faaliyet göstermek amacı ile kurulmuştur. İlk başladığı yıllarda sadece asansör kumanda kartı ve panosu üreten firmamız 1997 yıllında asansör kumanda butonları üretmeye başlamıştır. 1996-1997 yıllarında Türkiye pazarında %1 pazar payına sahipken 2004 yılından sonra bu pay %30-35 civarına çıkmıştır. Kurulduğu tarihten bugüne kadar, kaliteli ürünleri üretmeye çalışması ve müşteri memnuniyetine verdiği önemden dolayı hızlı büyümeyi başarmıştır. Başlangıçta 200 metrekare olan üretim tesisini bugün 3.500 metrekareye çıkmıştır. Yenilik ve teknolojik gelişmeleri takip eden firmamız, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kaliteyi her zaman ön planda tutarak sistemli olarak hızla büyümeyi sürdürecektir.

  • Placeholder

    ELİT LİFT ASANSÖR İNŞAAT SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ.

    5 HALL | D-10

    1996 yılında Şanlıurfa'da kurulan Elit Asansör kurulduğu günden bu yana üretim, satış, pazarlama ve satış sonrası hizmetleri verip, yeniliklerin takipçisi olan, alanında uzman bir kuruluştur. Yerli ve ithal tüm asansör malzemelerini en hızlı şekilde müşteriyle buluşturan, hizmet anlayışını hiç değiştirmeden, yeniliklerin de takipçisi olarak müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir. Hizmet yaşamına “Asansördeki Çözüm Ortağınız”, sloganını kendine ilke edinerek başlayan Elit Asansör, her biri alanında profesyonel ve deneyimli bir ekip oluşturmuştur. Asansör kabinleri, kapı sistemleri ve paket asansör üretimi ile sektörüne geniş bir yelpazede, doğru zamanda ve uygun koşullarda profesyonel hizmet sunmaktadır.

  • EMAY METAL KALIP MAK. MÜH. ASANSÖR SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    EMAY METAL KALIP MAK. MÜH. ASANSÖR SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    7 HALL | C-42

    Asansör kapı ve tüm parçaları , asansör senkron dişlisiz motorları , asansör kontrol kartları , sürücüleri ve kontrol üniteleri üreticisi olarak hizmetinizdeyiz . www.emayasansor.com

  • ERDEN LİFT ASANSÖR SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    ERDEN LİFT ASANSÖR SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    7 HALL | A-42

    Genç ve dinamik ekibi ile sektöre yıllardır başarı ile hizmet veren firmamız, alanında en çok tercih edilen marka olma hedefini gerçekleştirdi. Özellikle Boy Fotosel ve Aşırı yük sistemleri ürün gamında yapılan başarılı AR-GE çalışmaları ve müşteri memnuniyeti odaklı satış sonrası hizmet anlayışı sayesinde, tüm ticari ilişkiler başarılı ve uzun soluklu iş ortaklıklarına dönüştü.

  • EREN MAKİNA ASANSÖR İML. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    EREN MAKİNA ASANSÖR İML. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    5 HALL | A-10

    Eren Makina 40 Yılı Aşan Tecrübe 1979 Yılında Asansör Konsolları üretimine başlayan EREN MAKİNA; bugün 3500 m2 kapalı alanda, son teknolojiye sahip 30’un üzerinde makina parkuru ve kalıphaneleriyle hizmet vermektedir. EREN MAKİNA, AR-GE çalışmalarını ağırlıklı olarak Asansör Ray Bağlantı Konsolları üzerinde yoğunlaştırarak dünyada ilkleri gerçekleştirmiş ve sektöründeki diğer firmalara ilham olmuştur. Yurt içi ve yurt dışında 1300’den fazla müşteri portföyüne sahip olan EREN MAKİNA, asansör konsolları konusunda sektörde liderliğini kanıtlamıştır. Dünya genelinde 1300’ü aşan mutlu müşteri İnovatif, patentli çözümler Yerli ve Milli, %100 Türk Sermayesi Proje odaklı çözüm, Sektöre özel yenilik Sürekli gelişim

  • ERGİN MAKİNE İNŞ. SAN. İTH. İHR. TİC. LTD. ŞTİ.

    ERGİN MAKİNE İNŞ. SAN. İTH. İHR. TİC. LTD. ŞTİ.

    5 HALL | A-20

    Ergin Makina 50 yılı aşkın süredir Türkiye'de birçok alanda mühendislik faaliyetleri yürütmektedir. Çelik imalat ve montajı, mekanik hizmetler ve asansörler, vinçler vb. için patentli karşı ağırlık üretiminin yanında; endüstriyel, ticari ve diğer projeler için tasarım, mühendislik, tedarik, inşaat yönetimi, kurulum, test ve devreye alma hizmetlerimiz de yer almaktadır. GreenWeight, temel olarak asansörler ve vinçler için çevre dostu bir karşı ağırlık çözümüdür. Patentli teknolojimiz, geleneksel yöntemlere kıyasla CO2 emisyonlarını azaltır.

  • Placeholder

    ERKAN ALÜMİNYUM ASANSÖR İNŞ. DIŞ TİC. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    3 HALL | A-10

    EMNİYET EKİPMANLARINDA ÜRETİM FALİYETİ GÖSTEREN FİRMAYIZ. BAŞLICA ÜRÜNLERİMİZ KAYMALI FREN REGÜLATÖR HİDROLİK TAMPON PALANGA KASNAKLARI SAÇ PATEN KÜPEŞTE ÇEŞİTLERİ FABRİKAMIZ ÜRETİM BANTIMIZDA 2001 YILNDAN BERİ ÜRETMEKTEYİZ.