2023 Katılımcı Listesi - Asansör İstanbul
15-18 MAYIS 2025, TÜYAP BÜYÜKÇEKMECE FUAR MERKEZİ, İSTANBUL

2023 Katılımcı Listesi

  • DORMAK ASANSÖR SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    DORMAK ASANSÖR SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    8 HALL | B-50

    DORMAK ASANSÖR; İstanbul merkezli bir üretim şirketidir. Şirket 10.000 m2 kapalı alanda 80 kalifiye personel ile faaliyet göstermektedir. Dormak Asansör olarak Gürcistan ( Batum ) ve Irak ( Erbil ) Şubelerimiz ile tesislerimize devam etmekteyiz. Genç ve dinamik yönetimimiz ile; Tecrübeli teknik ekiplerimiz ile; Proje ve Mühendislik hizmetlerimiz ile; Nitelikli, müşteri memnuniyeti odaklı personelimizle; Her bileşen için çeşitli alternatif çözümlerimiz ile; Sektördeki değişimleri takip ederek direktif bilgilerimiz ile; Hem üretim bileşenlerinde hem de tedarik malzemelerinde teslimat ve kalite kontrol kontrolümüz ile; Sektördeki tüm ihtiyaçları tek adresten rekabetçi fiyatlarla sunuyoruz; Büyüyen ve gelişen ailemizde sizleri de aramızda görmekten onur duyacağız.

  • DPS DOOR METAL MAK. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    DPS DOOR METAL MAK. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    8 HALL | D-60

    2016 yılında kurulan DPS DOOR, 16 yıllık tecrübesi ile asansör kapısı üretiminde bulunduğu sektörde yükselen bir firmadır. Ürünlerimiz, sürekli iyileştirme ile firmamız tarafından tasarlanıp en son teknolojiler kullanılarak üretilmektedir. Yeni nesil yapıların asansör kapısı ihtiyacını karşılayan, üretim aşamasında ve sonrasında müşteri desteğini sağlayan DPS DOOR, kendisine müşteri memnuniyetini hedef edinmiştir.

  • DURMAZLAR ASANSÖR MARKET RAMAZAN DURMAZ

    DURMAZLAR ASANSÖR MARKET RAMAZAN DURMAZ

    4 HALL | E-32

    2002'de kurulan işletmemiz 2014 yılında ERMALİFT ASANSÖR olarak şirketleşme sürecini tamamlamış ve 2000 m2 alan üzerinde yıllık 8000 ton kapasite ile faaliyetlerine devam etmektedir. Ürünlerimiz BARİT olarak adlandırılan asansör denge ağırlığı belirlenen ölçüler doğrultusunda plastik ve beton olarak imalatları yapılmaktadır. İmalatını gerçekleştirdiğimiz asansör karşı ağırlığı (BARİT) satışlarımızı diğer asansör parçaları ile paket asansör olarak desteklemekteyiz.

  • Placeholder

    Dynatech

    7 HALL | B-40

  • EBUBEKİR ÇETİNER - QUALİFT ASANSÖR

    EBUBEKİR ÇETİNER - QUALİFT ASANSÖR

    6 HALL | A-50

    1955 yılından bu yana firmamız orman ürünleri, inşaat ve otomotiv sektöründe faaliyet göstermektedir. Gerek faaliyet gösterdiği her sektörde, gerekse faaliyet alanında hizmet veren diğer firmalar arasında saygın ve güvenilir bir firma haline gelmiştir. Bu uzun süreçte bir çok başarıya imza atmış olan ÇETİNER ailesi 2023 yılında asansör sektörüne yatırım yapmayı düşünerek QUALİFT firmasını kurmuştur. QUALİFT, yapacağı yatırımlarla insan asansör sistemlerinde kullanılmak üzere kat kapısı, kabin kapısı, kabin ve şase sistemleri gibi asansör sistemlerini köklü geçmişinden aldığı tecrübe ile özgün tasarım ve yüksek kalite ile üretmeyi ulusal ve uluslar arası alanda pazarlamayı hedeflemektedir.

  • Placeholder
  • Placeholder

    EKAY ASANSÖR MARKET İMALAT OTOMOTİV GIDA İNŞ. MÜH. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    2 HALL | B-30

    Ekay olarak 30 yılı aşkın tecrübe ile devam eden ve 2013 Yılında Asansör ve Kabin İmalatı ile 2000 m2 Kapalı alanda hizmet vermeye devam eden firmamız; Kurulduğu günden bu yana kabin üreten sektöründeki değişiklikleri yakından takip etmektedir. Kaliteli üretime azami dikkat göstermekte ve müşteri memnuniyetini herşeyin üzerinde tutmaktadır. Çalışmalarına teknoloji ve tasarım yatırımları ile devam etmekte ve hizmet vermiş olduğu sektörde vazgeçilmez bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

  • EKDÖKSAN DÖKÜM METAL OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    EKDÖKSAN DÖKÜM METAL OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    5 HALL | B-20

    Yerli ve ulusal arenada kendini kanıtlayan Eker Ailesi yeni yatırımlar yapmak adına Asansör Motor ve Parçaları Üretim sektörüne 2015 yılında girme kararı aldı. Sektörde ki boşluğu gören Eker Markası, “güvenilir kalite üretme” anlayışını kendine misyon edinerek çalışmalarına başlamıştır. 30 yılı aşkın tecrübesini Asansör alanına da taşıyan Eker, bu alanda da takip edilen marka olmayı başarmıştır. Sektörde ki güven eksikliğini dolduran EkerAsansör yatırım ve çalışmalarını “güvenlik” merkezli yapmaktadır. Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden, uluslararası kaliteyi yakalayan ve sektörü iyi analiz eden Eker Asansör, başarı grafiğini her geçen gün daha yukarı çekmek için çalışmaktadır.

  • EKİP PASLANMAZ ÇELİK SAN. VE TİC. A.Ş.

    EKİP PASLANMAZ ÇELİK SAN. VE TİC. A.Ş.

    2 HALL | B-34

    Yıllık 75.000 ton işleme kapasitemiz ve 50 yılı aşkın üretim tecrübemiz sayesinde iş ortaklarımızın paslanmaz çelik ihtiyaçlarına ana fikri kalite olan çözümler sunmaktayız. Stoklarımızda bulundurduğumuz östenitik, feritik, martenzetik ve dublex kalite yassı malzemelerin yanında uzun mamul grubunda da otomativden beyaz eşyaya kadar birçok sektöre hizmet vermekteyiz. 20,000 m2 kapalı alana sahip Dilovası fabrikamızda dünyanın önde gelen paslanmaz çelik üreticilerinden ürün tedarik etmekteyiz.

  • ELA ELEKTROMEKANİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    ELA ELEKTROMEKANİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    4 HALL | E-50

    Ela Elektronik, İstanbul Anadolu yakasında bulunan 3500 metrekarelik yerleşkesinde elektronik sistemler üzerine hizmet vermektedir. Üretimden kalite kontrole, Ar-Ge'den faturalandırma sürecine kadar alanında uzman, eğitimli ve iş disiplinine sahip 30 çalışanı ile farklı sektörlerin talep ve ihtiyaçlarını karşılamakta, bununla birlikte hizmet verdiği tüm partnerlerine değer katmayı hedeflemektedir. Öncelikli olarak müşteri memnuniyetini ilke edinen Ela Elektronik, gelen tüm talep ve ihtiyaçlara yönelik çözüm odaklı ve güncel bir çalışma anlayışını prensip haline getirmiştir. Bu sebeple organizasyon yapısını oluşturan tüm birimlerin düzenli olarak eğitim almasına, bu sayede hizmet verdiği sektörde global ölçekte gerçekleşen değişimlerin de güncel olarak takip edilmesini sağlamaktadır.

  • Placeholder
  • Placeholder

    ELC ELEKTRONİK PAZARLAMA DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

    4 HALL | A-10

    2009’dan beri elektronik kompanent tedariği ve dizgi üretim faaliyetleri yapmaktayız.